Aspir Yapı Nedir Nasıl Kullanılır?

Aspir Yağı Nedir?

Aspir mevsimlik yağmur alan kurak yerlerde yetişen bir bitkidir.Çok dallı ,deve dikenine benzer.Ve aspir yağı üretimi için yetiştirilir.

Aspir Yağının Faydaları

Aspir yağı, sağlıklı yağlar içerir.

Dikkatle ve ölçülükullanıldığında kan şekerini dengeler,iltihap seviyelerini azaltır.

Kuru ciltleri nemlendirir

Aspir yağının kalorisi çoktur,o nedenledengeli kullanmak gerekir.

Saçlar için çok faydalıdır.İçeriğindeki oleik asit saç derisi için çok önemlidir.İçerisindeki vitaminler kafa derisindeki an dolaşımını artırıyor.

Aspir yağı saçları canlandıran ve parlak tutma özelliği ile kozmetik ürünlerinde ve kozmetik uygulamalarında tercih edilmektedir.

Evet canım arkadaşlarım bende instagramda şahane bir ,aspir yağı ile yaptığım bir kürümden bahsettim..👇👇👇👇 tıklayıp izleyin lütfen..

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seher Akgül (@seher_akgul)’in paylaştığı bir gönderi

(Visited 354 times, 1 visits today)

Yorumlarınız Çok Değerli..